Agenda

Programma

Recente berichten

Hulzense Boys ontvangt hoogvlieger IJVV

Zaterdag 24 maart staat voor Hulzense Boys de thuiswedstrijd tegen IJVV op het programma. Het belooft een interessant duel te worden tussen deze twee ploegen. De ontmoeting eerder dit seizoen, in … Meer..

Hulzense Boys en WVF delen de punten

Onder zeer koude omstandigheden moest Hulzense Boys afgelopen zaterdag in Zwolle aantreden tegen WVF. Een ploeg die in de grote middenmoot staat en slechts twee punten achterstand heeft op de ploeg … Meer..

HULZEN – IJVV ..(PALMPASEN), win 10 SLAGROOMZWAANTJES

Volgende week: HULZEN - IJVV ..(PALMPASEN) voorspel de juiste uitslag en win 10 SLAGROOMZWAANTJES van plaatselijke bakker Wim Voortman of de speaker, eerste doelpunt, ruststand..alles telt mee als het … Meer..

Hulzense Boys naar Zwolle voor uitwedstrijd tegen WVF

Zaterdag 17 maart speelt het eerste elftal van Hulzense Boys een uitwedstrijd tegen het uit Zwolle afkomstige WVF. Het betreft hier de zeventiende wedstrijd in de competitie en de eerste wedstrijd van … Meer..

Ruime zege voor sterk Hulzense Boys

Het eerste elftal van Hulzense Boys moest zaterdag 10 maart aantreden tegen Voorwaarts uit Westerhaar. Het betekende de eerste competitiewedstrijd die de ploeg in 2018 op het eigen Sportpark Smidserve … Meer..

Eerdere berichten

Shirtsponsor 1e elftal

Clubsponsor

Sponsoren

Nieuwsbrief ontvangen?