7 April event vrijwilligerswerving

Zoals bij iedere vereniging zijn vrijwilligers de drijvende krachten achter de club. Ook bij Hulzense Boys is dit het geval en we zijn dan ook trots op de vele vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor onze club. Denk maar eens aan het bakje koffie voor- en na een wedstrijd van de barmedewerkers, de begeleiders, de scheidsrechters, de velddienst en nog vele vrijwilligers meer. Zonder hen zou voetbal bij Hulzense Boys onmogelijk zijn.

Toch zijn er nog vele functies binnen onze club waar vrijwilligers voor nodig zijn. In dit geval is het echt zo dat vele handen ligt werk maken en hebben we dringend nieuwe vrijwilligers nodig. Daarom organiseren we bij Hulzense Boys een event om meer vrijwilligers te werven.

Op zaterdagochtend 7 april zal de kantine in twee delen verdeeld worden. Een gewoon deel en een deel voor (aanstaande) vrijwilligers. Hier zullen van alle commissies afgevaardigden zijn die u meer kunnen vertellen over de functies waar ze mensen voor zoeken. U kunt hier terecht voor informatie en u ook aanmelden voor vrijwilligerswerk. Ook als u maar af ten toe tijd hebt dan waarderen wij het enorm als u wilt bijdragen aan het goed runnen van alle activiteiten binnen de club.

Ook kunt u zich nu ook al aanmelden om vrijwilliger te worden bij onze prachtige voetbalvereniging. Dat kan via het inschrijfformulier dat bovenaan deze website te vinden is onder het kopje Vrijwilligers. Op dit moment zijn we ook bezig om hier alle vacatures te plaatsen.

Kom dus ook op zaterdag 7 april, word vrijwilliger en help ons mee met het bouwen aan onze prachtige club!

Laat wat van je horen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.