Hulzense Boys trots op behaalde trainersdiploma’s

Binnen Hulzense Boys is er niet alleen oog voor het opleiden van spelers, maar ook van trainers. De Technische Commissie is dan ook trots te kunnen melden dat er dit seizoen 5 trainers een diploma hebben behaald. “Het geeft aan dat we als club continue bezig zijn om zowel spelers als trainers te ontwikkelen en de kwaliteit van onze opleiding hoog in het vaandel hebben staan”, aldus Hoofd Jeugdopleidingen Thomas van Uunen.

Wilmar Nieuwenhuis (oud-speler van ons 1e elftal en huidig coach van JO17-1) volgde de opleiding Trainer/Coach 2. In het kader van deze opleiding is hij dit seizoen als stagiaire verbonden aan ons eerste elftal.  Deze week had hij zijn eindtraining, die hij succesvol heeft afgerond. Daarmee is Wilmar geslaagd voor de cursus en heeft hij zijn diploma op zak.

Eerder volgden onze jeugdtrainers Elisa Eshuis, Joey Beltman, Maarten Schottert en Jelmar Snellink met succes de KNV-opleiding Pupillentrainer. Zij hebben allen de opleiding succesvol afgerond en mogen zich nu gediplomeerd jeugdtrainer noemen.

Hulzense Boys is trots dat deze trainers hun diploma’s hebben behaald. We wensen alle trainers veel succes en plezier in hun trainersloopbaan.

Laat wat van je horen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.