JO19-2 Kampioen

Op 25 mei j.l. heeft onze JO19-2 de kampioenswedstrijd gespeeld tegen Juventa in Wierden. En met succes !

Het was niet vanaf het begin van de competitie een uitgemaakte zaak dat er gestreden zou gaan worden om het kampioenschap, maar na de thuisoverwinning op de Zweef JO19-2 op 4 juni werd het voor Ben en zijn jongens duidelijk dat ze een kans maakten om voor de 1e plaats te gaan strijden.

Echter kwam Kloosterhaar ook snel dichterbij dus moest onze JO19-2 de laatste wedstrijd tegen Juventa winnend afsluiten.

Onze jongens begonnen deze belangrijke wedstrijd slecht en stonden met de rust al met 2-0 achter terwijl Kloosterhaar met 5-0 gewonnen had. Dus de mouwen moesten worden opgestroopt en er vol tegenaan !

Snel na de rust kreeg Hulzense Boys een penalty toegekend, die werd benut door Thijs Stokvis. De 2-2 kwam van Querijn Boerrichter. Hulzense Boys had in principe genoeg aan een gelijkspel, maar ze bleven doorgaan en het werd uiteindelijk 2-3 door Raùl Kelder.

Een mooie overwinning dus, het seizoen in stijl afgesloten en het kampioenschap was binnen !

Weer een kampioensteam binnen Hulzense Boys en complimenten aan trainer Ben Koetsier en de jongens van de JO19-2 !