​Geslaagd winterprogramma mini’s Hulzense Boys

Na een mooi begin van het voetbalseizoen, waarin het aantal mini’s flink is gestegen, zijn de mini’s van v.v. Hulzense Boys de afgelopen vier zaterdagen druk in de weer geweest met een bijzonder en geslaagd winterprogramma. In de zaal aan de Portlandweg kon, ondanks de kou buiten, lekker worden doorgetraind. De jongste jongens en meiden van Hulsen kregen op 21 januari zelfs een training van ex-Heraclied Ramon Zomer! Dit was een enorm leuke ochtend. De mini’s waren zo onder de indruk dat er volgens hun fanatieke leiders zelfs beter geluisterd werd naar Ramon dan naar hen.
De leiders en trainers van de mini’s zorgden er op de overige zaterdagen met veel enthousiasme voor dat alle jongens en meiden na een uur, moe maar voldaan, weer richting huis konden. De jongste leden van de vereniging vermaken zich ook in februari nog in de zaal. Daarna kunt u ze op de zaterdagochtend weer zien schitteren op het hoofdveld bij v.v. Hulzense Boys. 

De trainingen zijn dan elke zaterdagochtend van 8:45 uur tot ongeveer 9:45 uur. Voor jongens en meiden tot 6 jaar is aansluiten altijd mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.hulzenseboys.nl, onder ‘mini-voetbal’.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor