​Vuile kleedkamers

Op 1 december 2016  heeft onze voorzitter Erik Bergboer een stukje op de Hulzense Boys site gezet over het gesmeer in de kleedkamers. Jammer genoeg heeft dat nog niet veel geholpen. Bijna wekelijks wordt het bestuur door onze vrijwilligers, die de kleedkamers schoonmaken, er op gewezen dat het  in sommige kleedkamers een beestenbende is. Modder hoog aan de muren, zelfs op het plafond. Stopcontacten van de muren. Afgelopen week was het zo erg dat een moeder haar zoon mee heeft genomen om thuis te douchen want bij Hulzense Boys was het daarvoor te smerig!!!
Tijd om even met elkaar de puntjes op de i zetten, om er voor te zorgen dat dit verleden tijd is, want zoals het nu gaat is niet acceptabel.

Daarom spreken wij met elkaar het volgende af:
Alle teams maken uitsluitend gebruik van de hun aangewezen kleedkamers.
Voor elke training en wedstrijd controleert de trainer of de leider de kleedkamer. Als die onacceptabel vuil is dan meldt hij dat dezelfde avond nog aan zijn coördinator. Het team wat dáárvoor in die kleedkamer zat zal hierop aangesproken worden.  Voor elk team dus zaak om de kleedkamer schoon achter te laten. Dit betekent ook:

Voetbalschoenen buiten schoonmaken, en niet in de kleedkamers.
Geen gesmeer met modder, shampoo of wat dan ook in de kleedkamers.

Na elke wedstrijd en training moet de vloer met de vloertrekker schoongemaakt worden. De trainer of leider ziet er op toe dat dit gebeurt.  

Het is dus zaak dat een team de kleedkamer schoon achter laat. Je wil toch zelf ook graag je omkleden en douchen in een schone kleedkamer? Dat willen anderen ook, dus hou daar rekening mee.
En onze vrijwilligers, die zullen jullie er dankbaar voor zijn, want momenteel is hun frustratie erg hoog.

Het Bestuur

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor