Van de voorzitter

Lieve mensen,
Of je nu voor Ajax, Feyenoord, Heracles of Twente bent, dat maakt allemaal niks uit. Een echte supporter staat voor 200% achter zijn eigen club in goede en slechte tijden. En zo hoort het ook.

Met mekaar, veur mekaar. Dat is de Hulsenfamilie en haar supporters, ook in deze tweede gedeeltelijke lock-down. Elke dag word ik eraan herinnerd wanneer ik mijn HB mondkapje op zet. Eerlijk is eerlijk, ik had vooraf mijn twijfels over het welslagen van deze actie maar uiteindelijk is het een groot succes geworden. Met dank aan de initiatiefnemers.

Ik zag ook een HB briefkaart voorbij komen die spelers en staf van het eerste elftal ontvingen, waarvoor mij de credits werden toebedeeld. Hoe eervol ook, ik heb hier helemaal niets mee van doen maar wil het wel graag met jullie delen. Met grote waardering voor de (mij onbekende) initiatiefnemer(s).
Op de voorzijde de teamfoto en wedstrijdmomenten. Op de achterzijde de volgende tekst:
“9 punten uit 3 wedstrijden , 12 voor en 1 tegen.
Wat een geweldige start. Helaas wordt het bereiken van ons doel even uitgesteld. Maar niet afgesteld. Als we weer mogen beginnen zullen we er weer staan. MET ELKAAR EN VOOR ELKAAR, met z’n allen als een team. Verder gaan met goed voetbal en hopelijk veel punten.
Tot die tijd blijf fit en gezond, jij en jouw hele familie. “

Met mekaar hielden wij tot nu toe elk najaar de Algemene Leden Vergadering (ALV). Gezellig met z’n allen in de kantine, anderhalf uur luisteren wat het bestuur te vertellen heeft en na afloop de sigaar uit eigen doos, een gratis consumptie.
Dat is dit jaar door de coronamaatregelen niet mogelijk en daarom zal de ALV online plaatsvinden. Nadere berichtgeving hierover volgt binnenkort maar noteer in de agenda alvast de datum van 23 november.

Met mekaar werkt. Dat bleek maar weer toen ik een dezer dagen een telefoontje kreeg van iemand die in het donker een bestelauto zag staan bij de metaalcontainer van Herman Konijnenbelt. Omdat de container met een zaklantaarn werd beschenen bestond de indruk dat er werd gehaald in plaats van gebracht. Deze mevrouw had onlangs mijn stukje gelezen en dacht, ik noteer het kenteken en geef dat even door. Hopen dat de politie hier iets mee kan.

Vanuit Lief en leed valt te melden dat Toone Kampman de afgelopen periode twee keer is getroffen door een epileptische aanval, gelukkig nu niet met een ziekenhuisopname tot gevolg. Maar telkens wel weer schrikken. Tonnie en Gerda, veel sterkte gewenst.
Herman Beltman deze week nog gesproken op Nijverdal, samen met zijn lieftallige Karin. Het is bij Boet nog steeds vallen en opstaan
Wanneer Corona geen roet in het eten gooit ondergaat hij op 9 november een poliklinische ingreep die ertoe moet leiden dat de klachten dusdanig verminderen dat er (weer) sprake kan zijn van een normaal leven. Het is hem en zijn gezin zo gegund. Wij denken aan jullie.
Roy Mondeel is voorzien van een nieuwe kruisband. Tigo Wilbrink staat een soortgelijke ingreep nog te wachten. Beide mannen veel sterkte gewenst en een spoedig herstel.

Onder het motto van “beter goed gejat dan slecht bedacht” wil ik deze bijdrage afsluiten met een gedicht dat ik onlangs in een familie App ontving.

GELIJK
Soms is het leven zwaar en voert angst de boventoon
Wat altijd vanzelfsprekend was is nu niet meer g ewoon
Gewoon even samenzijn en gezellige dingen doen
Een dikke knuffel of een zoen
Corona heeft de wereld veranderd of je nu arm bent of rijk
Laten we zorgen voor elkaar want iedereen is gelijk
De toekomst is nog onzeker, wens iedereen liefde en kracht
Hopen op een nieuwe morgen waar de hele mensheid op wacht

Had het niet mooier kunnen zeggen. Pas goed op jezelf op en op elkaar. Hou van jullie.
Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor