Lieve mensen

Afgelopen vrijdagavond avond de 1e bingo van het seizoen, georganiseerd door onze vrienden van de supportersvereniging. Mooie opkomst en fascinerend om te zien hoe fanatiek de deelnemers telkens wanneer de spelleider een nummer noemt dit markeren op hun kaart. Vreugde en teleurstelling liggen dicht bij elkaar.

Bingo komt van het spel Lotto  dat al sinds 1530 in Italie wordt gespeeld. Bingo als naam komt als verbastering van Beano, de bonen waarmee de nummers op het formulier werden afgedekt. Zo, toch weer wat opgestoken.

Diezelfde supportersvereniging inventariseert momenteel of er voldoende belangstelling is om een bus te laten rijden naar de meest op afstand gelegen uitwedstrijden. Voor meer informatie hierover verwijs ik naar de website. .

Wat de onmisbare invloed van de 12e man kan zijn ligt nog vers in ons geheugen. Steun onze jongens in de 1e klasse en doe mee. Geef je op.

Spelen in het eerste is overigens niet vrijblijvend. Naast het verplicht minimaal 2x trainen wordt er ook verwacht dat de spelers wat terugdoen voor de vereniging en zijn er een aantal commissies in het leven geroepen..

Een daarvan is de sponsorcommissie die fondsen genereert voor bijvoorbeeld aanschaf sportvoeding en bijdrage voor het trainingskamp. Maar ook de club wordt niet vergeten en zo werden wij onlangs verrast met een 75 inch grootbeeld tv scherm dat binnenkort in de kantine komt te hangen.

Dat wordt straks lekker CL!!!. Mannen van het eerste, hartelijk dank voor dit prachtige geschenk.

“Sometimes the smallest things ….. take up the most room in your heart” Vrij vertaald: soms nemen de kleinste dingen de meeste ruimte in je hart in.

Met deze tekst op het geboortekaartje kondigen Erik, Justyna en Lewis Zandstra de geboorte aan van hun dochter en zusje RUBY.

Van harte gefeliciteerd met dit rijke bezit. Vanzelfsprekend ging er ook richting Borne het rood-witte boeket en het bekende rompertje.

Zaterdag de bekerwedstrijd in en tegen Vroomshoop. Eindstand 1-1 waarmee wij denk ik niet ontevreden mogen zijn. Zaterdag de laatste in een serie van 3, thuis tegen De Zweef. Graag ga ik mee naar uitwedstrijden vooral ook om daar een kijkje in de keuken te kunnen nemen.

Gelukkig hebben wij met veel verenigingen een uitstekende verstandhouding en dat is met Vroomshoopse Boys ook zeker het geval. Dat werd nog eens onderstreept door het fraaie boeket dat wij aangeboden kregen ivm de promotie naar de eerste klasse.

Met belangstelling hebben we de plannen bekeken voor de nieuwbouw Kantine/Tribune met onderliggende kleedkamers en facilitaire ruimtes. Naar verwachting gaat binnenkort de schop de grond in. Wat een geweldige accommodatie.  

Maar ook gaan de gesprekken over de inflatie, de energieprijzen en wat de financiele gevolgen zijn voor de club. Hoe vertaal je dat door naar je leden.

Moet je je de contributie en/of de consumptieprijzen verhogen of moeten de spelers maar thuis douchen. Dat laatste lijkt surrealistisch maar is gewoon al praktijk in Nederland.   

Of moet je met voorrang inzetten op verduurzaming van bijvoorbeeld de kleedkamers nu de energieprijzen de pan uitrijzen.

In dat licht bezien is de informatiebijeenkomst van aanstaande vrijdag de moeite waard om te bezoeken. Op deze avond wordt het plan gepresenteerd verbouw kantine/Sion.

Aanvang 19.30 uur.

Over nieuwe accomodaties gesproken, bij onze noabers in Heldern zijn afgelopen week de nieuwe kleedkamers in gebruik genomen. Ziet er op beelden geweldig uit.

Gefeliciteerd met deze aanwinst.

Wat zeker helpt om onze club te ondersteunen is deelnemen aan Rabo Clubsupport. Log in de Rabobank app of ga naar rabobank.nl/leden/clubsupport. Als lid van de bank mag je drie stemmen uitbrengen.

Als voorzitter onthoud ik me doorgaans  van stemadviezen maar in dit geval maak ik een uitzondering.

1 Hulzense Boys

2 KSW Muziek

3 Ijsclub Hulsen 

Kleine moeite, kost niets en levert de club veel geld op. Stemmen kan tot 27 september. Ik zeg doen!!!

 Zoals eerder aangegeven kijken we met een heel goed gevoel terug op ons jubileum. Door velen werd zeer gewaardeerd de 2,5 uur durende film/fotovoorstelling.

Samensteller Ralph Thorsen is bereid om deze belangeloos te dupliceren. Doe een USB-stick in een afgesloten envelop met daarop je naam/adresgegevens en emailadres  en lever deze in bij de bar. Na verloop van tijd krijg je bericht van hem en kun je deze prachtige documentaire zo vaak als je wilt terugkijken.

Geweldig initiatief Ralph. Praktisch voorbeeld van met mekaar, veur mekaar.

 Zien elkaar weer op Smidserve, blijf naar mekaar omkijken.

 Hou van jullie.

Jan

 

 

 

 

  

 

 

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor