2Masters nieuwe hoofdsponsor Hulzense Boys

Voetbalvereniging Hulzense Boys heeft een nieuwe hoofdsponsor. Het bedrijf 2Masters uit Nijverdal zal de komende 5 jaar de hoofdsponsor zijn van deze voetbalvereniging uit Hulsen. 2Masters is al jarenlang een trouwe sponsor en breidt nu haar sponsoractiviteiten uit.

Hulzense Boys heeft met 2Masters een hoofdsponsor uit het buurtgemeenschap. De eigenaren van 2Masters, Erwin en Dinand Tijhuis, zijn geboren en getogen Hulsenaren. Ze zijn min of meer opgegroeid met de Hulzense Boys, waar hun vader Jan Tijhuis altijd sponsor is geweest. “We zijn zeer content dat 2Masters de komende vijf jaar onze hoofdsponsor zal zijn. Dit mooie bedrijf is een trouwe sponsor en dat de eigenaren hun roots bij onze vereniging hebben maakt het extra speciaal”, aldus Thomas van Uunen namens Hulzense Boys.

Sport moet voor iedereen bereikbaar zijn

2Masters wil zich maatschappelijk inzetten voor de kern Hulsen en met name voor de sport. “We vinden het belangrijk dat sport voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dat iedereen kan meedoen. Daarom is sponsorschap zo belangrijk en daar blijven we ons voor inzetten. Vroeger heb ik hier een blauwe maandag gevoetbald, maar dat was geen succes. Voetballen laat ik liever aan anderen over. Ik kan beter sponsoren dan voetballen”, vertelt Erwin Tijhuis met een grote glimlach.
2Masters is de laatste jaren internationaal gegroeid door levering van hoogwaardige masterbatches wereldwijd, die het bedrijf zelf produceert. De masterbatches zijn stofvrije en plakvrije korrels, die worden toegepast bij het produceren van duurzame kunststofproducten voor de automobiel- en luchtvaartindustrie.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren