35+ voetbal in de Gemeente Hellendoorn. Meld je snel aan!

Niets gaat boven lekker voetballen. En dat kan ook buiten competitieverband. Gewoon met plezier ballen met en tegen leeftijdsgenoten bij het 35+ 7-tegen-7-voetbal. Op vrijdagavond.

Bij het 35+ voetbal draait het om gezellig voetballen tegen en met leeftijdgenoten. Met liefhebbers die geen zin meer hebben in buitenspel, of een jongere tegenstander die opeens wel heel snel rent. En ook niet meer een heel veld, maar gewoon een half veld en dan zeven tegen zeven.

Het 35+ voetbal is een aanvulling op de al bestaande (veteranen)competities. En heeft tot doel om gestopte liefhebbers van het voetbalspel weer op het veld te verwelkomen. Een ander doel is om oudere voetballers die al lid zijn bij een club weer actief te laten worden (voor zover ze dat al niet waren).  Zodat iedereen die mee wil doen (ook op iets oudere leeftijd) het plezier (her)beleeft aan het voetbal.

Wij zijn met een aantal andere verenigingen binnen de gemeente Hellendoorn (Hulzense Boys, SVVN, DES, De Zweef) aan het inventariseren of we een 35+ competitie kunnen opzetten binnen de gemeente. De bedoeling is om op vrijdagavond te gaan spelen. De insteek is om te werken met en voorjaars- en najaarscompetitie . De najaarscompetitie vindt plaats van september t/m december en de voorjaarscompetitie van maart t/m mei. Elke avond is er een andere vereniging de gastheer.

Om te zien of dit levensvatbaar is binnen v.v. Hulzense Boys, inventariseren we eerst de animo. Wanneer er genoeg animo is binnen de verenigingen, dan gaan we het verder uitwerken en starten we met een 35+ competitie vanaf september 2016.

Heb je direct interesse? Mail dan naar familie.schellevis21@gmail.com . We willen graag voor 14 maart weten of er animo is binnen de verenigingen voor 35+ voetbal. Dus graag voor deze datum je reactie.

Mocht je meer informatie willen hebben dan kun je ook kijken op

http://senioren.voetbal.nl/article/30838/ook-starten-met-7×7-3545-voetbal

Met sportieve groeten,
Arnold Schellevis

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor