Acties met onze sponsoren

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om nieuwe contacten te leggen en nieuwe contracten te sluiten met sponsoren. Bedrijven die onze club een warm hart toedragen en bereid zijn om jaarlijkse een mooi bedrag beschikbaar te stellen voor onze club. Daar staan natuurlijk tegenprestaties tegenover doordat sponsoren een reclamebord op ons sportpark krijgen, met naam op de shirts van één van onze elftallen komen of andere vormen van aandacht.

Hoewel bedrijven vaak in eerste instantie vanuit lokale betrokkenheid bereid zijn ons te sponsoren, wordt het wel steeds moeilijker om ze over de streep te trekken. Zeker in tijden van economisch zwaar maar ook nu de economie weer aantrekt. In een gemeente als Hellendoorn waar een aantal voetbalverenigingen actief is het aantal andere clubs ook groeit, kiezen ondernemers terecht steeds vaker voor hele gerichte ondersteuning die henzelf ook aandacht oplevert. Onze betrokkenheid bij KiKa, die ook weer uitstraalt op onze sponsoren, helpt daarbij. Maar ook speciale initiatieven vanuit onze sponsoren of met onze sponsoren kunnen helpen om de bedrijven in onze omgeving beter ‘in the picture’ te krijgen.

Daarom zijn er de komende periode speciale acties door en met onze sponsoren. Met AH Rob Loomans en Bie Olthof Tankstation gaan we in het najaar een mooie spaaractie opstarten. Door uw boodschappen bij Loomans te kopen en te tanken bij Olthof kunt u sparen voor mooie Hulzense Boys-fanartikelen.

Daarnaast gaan we met Bie Olthof een tankkaart uitgeven. Bij elke tankbeurt spaart u dan punten voor Hulzense Boys die aan het eind van het seizoen een extra sponsorbedrag kunnen opleveren.

In oktober en november zal ook Splash Carwash een actie starten die voor meer verenigingen zal gaan gelden. Als u uw auto wast bij Splash Carwash dan verdient u punten die door Splash worden omgezet in een geldbedrag. Hoe meer punten er gespaard worden hoe meer geld er voor de vereniging beschikbaar wordt gesteld. We gaan dus ook de strijd aan met de andere verenigigen!!

Vanzelfsprekend gaan we u niet verplichten om uw boodschappen bij Loomans te doen, te tanken bij Olthof of uw auto bij Splash te laten wassen. Dat bepaalt u zelf. Wij hopen wel dat u snapt waarom we de handen ineenslaan met onze sponsoren om op die manier te proberen iedereen zoveel mogelijk te laten profiteren en genieten van de samenwerking.

De goede relatie met onze sponsoren en het geld dat daardoor beschikbaar komt is er mede de reden van dat onze mooie club in dit nieuwe seizoen weer over de hele linie in nieuwe tenues speelt!

Daarom: laten we proberen om samen de acties tot een succes te maken!

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor