Afsluiting huidige en opening komende seizoen

Afsluiting huidige en opening komende seizoen

Woensdag 1 juli mocht de kantine na ca. 3,5 maand weer open en de Technische Commissie heeft deze mogelijkheid direct aangegrepen om een avond te organiseren voor trainers, leiders en overige staf van alle elftallen van Hulzense Boys. Tijdens deze gezellige bijeenkomst werden allereerst op het hoofdveld de contracten ondertekend van alle selectietrainers en de medische staf.

contract ondertekening door Jeroen Noordergraaf

 

Vervolgens werd onze nieuwe hoofdtrainer Tim Engbers voorgesteld waarna Tim een presentatie verzorgde waarin hij aan de ca. 45 aanwezigen zijn visie op voetbal gaf

Presentatie Tim Engbers

 

De volgende presentatie werd verzorgd door onze Hoofd Jeugdopleiding, Thomas van Uunen. Thomas blikte terug op het afgelopen seizoen en gaf een vooruitblik op het komende. Hij maakte daarbij bekend dat hij er deze week in geslaagd is om onze 1e elftalspelers, Mats Knol en Danny Schoenmaker aan te trekken als trainers voor Hulzense Boys JO11-1. Tevens bedankte Thomas alle trainers en leiders voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Er werd ook afscheid genomen van de personen die stoppen, waarbij er een klein presentje was voor diegenen die drie jaar of langer actief zijn geweest binnen Hulzense Boys.

Tot slot gaf bestuurslid Jodrik Piksen een korte uitleg ten aanzien van huidige situatie waarin de club zich bevindt door COVID-19, alsmede de richtlijnen ten aanzien van kleding en materialen.

De selectietrainers  met medische staf

 

Nadat het komende seizoen op een ludieke manier werd geopend d.m.v. haringhappen, mede mogelijk gemaakt door Vishandel Zwaan, werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

Technische Commissie

Gerard van der Zande

 

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor