Albert Heijn Rob Loomans Hellendoorn te gast.

Albert Heijn Rob Loomans
Zaterdag 13 september j.l. is de wedstrijd tussen Hulzense Boys 1 en Be Quick ’28 1 bijgewoond door één van onze sponsoren Rob Loomans (Albert Heijn Hellendoorn). Dit in het kader van de op dit moment bij Albert Heijn (en tankstation Bie Olthof) lopende actie waarbij je kan sparen voor toegang tot een drive in bioscoop in Hulsen op 26 september a.s. Een werkelijk uniek idee op Amerikaanse leest geschoeid. Zorg dat je erbij kan zijn!
 Rob Loomans
Verder is het ook mogelijk om tot 27 september a.s. bij Rob Loomans te sparen voor een modecheque van maar liefst €50,=!
In het kader van deze acties heeft Rob Loomans 21 cheques ter waarde van €50,= beschikbaar gesteld voor Hulzense Boys. Deze zijn na de wedstrijd overhandigd aan de spelers en begeleiders van het eerste elftal.
Ook heeft hij een aantal volle kaarten ter beschikking gesteld voor een gratis Drive in-toegangskaart en een aantal halfvolle kaarten voor het sparen voor een modecheque. Deze kaarten zijn uitgedeeld aan de eerste 50 kopers van een lot voor de grote clubactie.
We willen Rob heel erg bedanken voor zijn zeer gulle gift!
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor