Appeltaart Albert Heijn Rob Loomans

Via deze weg vragen wij jullie om een gunst, namelijk om onze club financieel te steunen. Het mooie is dat het jou zelf geen geld kost. Sterker nog: het levert jou zelfs wat op!

We hebben namelijk samen met één van onze sponsoren, Albert Heijn Rob Loomans, een geweldige actie bedacht.

Bij de balie van de Albert Heijn Rob Loomans in Hellendoorn liggen speciale actievouchers klaar. Wanneer jij, je ouders of andere geïnteresseerden, tussen nu en 31 mei voor tenminste 20 euro boodschappen doet bij Albert Heijn Rob Loomans in Hellendoorn en de voucher inlevert bij de balie, dan ontvang je zelf een heerlijke appeltaart en schenkt Rob Loomans voor iedere ingeleverde bon één euro aan Hulzense Boys.

We hebben 675 leden, dus is er voor ons 675 euro binnen te halen! Een mooi bedrag dat in deze tijd voor iedere sportvereniging zeer welkom is.

Laten we er, net als op het veld, een strijd van maken om zoveel mogelijk vouchers in te leveren bij Albert Heijn Rob Loomans in Hellendoorn. En laat de appeltaart je smaken!

De vouchers worden dus ingeleverd bij de servicebalie van Alert Heijn. Hier ontvang je de appeltaart. Het kleine gedeelte van de voucher, rechts van de scheurstrook, krijg je weer mee terug. Deze kun je in het postvakje van je leider stoppen of aan een spelend lid geven, die het dan in het postvakje van de leider kan leggen.

Let op! Het team dat de meeste vouchers heeft ingeleverd wint wedstrijdkaarten voor het hele team voor een thuiswedstrijd van FC Twente (wanneer er meerdere teams zijn met dezelfde score wordt er geloot).

Alvast enorm bedankt voor je medewerking,

De Sponsorcommissie.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor