Beachtoernooi Hulzense Boys

Het is tijd voor ontspanning! Heb je zin om te relaxen, te swingen en ook nog eens sportief bezig te zijn? Doe dan mee aan het beachtoernooi van Hulzense Boys.

Op 20 en 21 juni a.s. organiseert Hulzense Boys dit jaar voor het eerst een Beachtoernooi.

Het toernooi heeft de volgende opzet.
Op vrijdagavond is er beachsoccer voor bedrijven/sponsoren. Beachsoccer wordt gespeeld worden met 4 spelers per team. Het doel van deze avond is voor bestaande sponsoren een leuk evenement te bieden om aan mee te doen met personeel of vrienden en aansluitend een (netwerk)borrel. Tevens worden er bedrijven uitgenodigd die op welke manier dan ook verbinding hebben met Hulzense Boys en misschien in de toekomst wel sponsor kunnen worden.

Op de zaterdag wordt er een ochtend en middag progamma afgewerkt waarbij er in de ochtend aandacht is voor de jeugdteams en in de middag voor senioren. Er wordt beachvoetvolley gespeeld in teams van 3 tegen 3.
Als eerste worden de leden van Hulzense Boys benaderd. Mochten er nog plekken beschikbaar zijn dan mogen ook niet leden of andere verenigingen zich inschrijven.

Aansluitend op het toernooi zal er een beachparty zijn.

Naast de velden zal er een gezellig terras in beach sfeer worden gecreëerd met daarbij uiteraard een bar, muziek en eetgelegenheid.

Beachtoernooi_2

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor