BEDANKT

Na ongeveer 15 jaar bij deze mooie vereniging actief te zijn geweest heb ik besloten om een uitdaging aan te gaan als trainer bij MVV’29 JO17-1.

Toen ik overkwam als speler van SVVN ben ik zeer goed opgevangen door iedereen binnen deze vereniging. Als speler heb ik een zeer mooie tijd gehad waarin ik veel heb geleerd van trainers en medespelers.  En dat we met deze mooie vereniging van de 4e naar de 2e klasse gingen staat mij dan ook nog goed bij. 

Nadat ik gestopt ben met voetballen ben ik de vereniging zeer dankbaar dat ze het vertrouwen in mij hadden om als trainer aan de slag te gaan. Ook heb ik als trainer hier bij Hulzense Boys bij verschillende leeftijdscategorieën veel geleerd. En bewaar ik bij elk team dat ik heb getraind wel speciale, goede en mooie herinneringen. 

Toch gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan was  mij te doen om andere en nieuwe inzichten te krijgen en mijzelf daardoor verder te ontwikkelen als trainer.

Maar via deze weg wil ik iedereen bedanken bij Hulzense Boys voor het vertrouwen, het beter maken van mij als speler en trainer én bovenal die mij en mijn familie gesteund heeft na het overlijden van mijn vader en toen onze dochter in het ziekenhuis lag.

Hulzense Boys BEDANKT voor deze bijzondere mooie periode!! 

Arjan Eshuis

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor