Bram Freie keert terug bij Hulzense Boys

Foto: Jan Sanderman

 

Voormalig eerste elftal speler Bram Freie keert vanaf het seizoen 2017-2018 terug bij v.v. Hulzense Boys, hij zal het 1e elftal van oefenstof gaan voorzien.

Bram heeft zelf als speler de jeugd van Hulzense Boys doorlopen en heeft 7 jaar in het eerste elftal gespeeld. Daarnaast was hij jarenlang actief als jeugdtrainer binnen onze vereniging. In 2011 maakte hij de overstap naar Excelsior’31. In Rijssen ging hij aan de slag als jeugdtrainer op divisieniveau bij de B1, vervolgens bij de A1 en daarna maakte hij de stap naar het 2e elftal, dat uit komt in de reserve hoofdklasse. Na 4 jaar bij Excelsior’31 gewerkt te hebben, werd hij hoofdtrainer van 3e klasser Blauw Wit’66 in Holten. Komende zomer verruilt hij, na 2 seizoen in Holten te hebben gewerkt, Blauw Wit’66 voor v.v. Hulzense Boys.

De komende jaren zullen voor een groot deel in het teken staan van het (verder) verjongen van het huidige eerste elftal, in combinatie van het verbeteren van onze jeugdopleiding. Met de aanstelling van Bram Freie kiest Hulzense Boys daarmee duidelijk voor een breed samenwerkingsverband op technisch vlak voor de langere termijn. De komende periode gaat de Technische Commissie intensief bezig met het (toekomstige) technische beleid en daar zal o.a. Bram Freie nauw bij betrokken worden.
Technische Commissie v.v. Hulzense Boys

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor