Clinic voor de meiden van MD1

2 Maart 2016 hebben we onze gewonnen clinic gehad, verzorgd door FC Twente University. We kwamen aan op het trainingscomplex van FC Twente waar we werden ontvangen. Terwijl het elftal zich aan het omkleden was, werden Morena en Suzanna geïnterviewd door de university.
Eerst is er een teamfoto gemaakt met de trainer van de clinic; Jurgen Kok, wie tevens de hoofdtrainer van onze eigen vereniging is. Hierna werd er kennis gemaakt met de trainer en kregen de meiden te horen wat ze deze middag konden verwachten. Vol spanning en enthousiasme liepen de meiden naar het veld waar de training plaats vond. Er werden veel verschillende oefeningen uitgevoerd waarbij techniek,  aanbieden en passen naar voren kwamen.  Alle oefeningen waren erg uitdagend en een beetje wennen voor een aantal speelsters, maar na elke oefening een aantal keer gedaan te hebben lukte het iedereen. Als trainsters leuk om te zien hoe de meiden zich verbeteren.
Aan het eind van de clinic hebben we de training samen doorgenomen en afgesloten. Hierbij kregen alle meiden een certificaat als herinnering aan deze leuke en leerzame middag.
We willen de staf van FC Twente University bedanken voor de clinic en hun enthousiaste uitstraling en begeleiding!
Leuk dat de voorzitter, hoofd technische commissie en TC-lid voor de meiden ook even aanwezig waren vanuit Hulzense Boys en natuurlijk onze dank aan de ouders voor het vervoer en de support.
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor