Club Support. Spaar tot € 6.000,=

Splash Carwash heeft een actie opgezet waarvan voetbalclubs in de gemeente Hellendoorn kunnen profiteren. Via ClubSupport kunnen de leden van de lokale voetbalclubs geld sparen voor hun club. Het enige wat je hoeft te doen is je auto laten wassen bij Splash Carwash op programma 1. Per wasbeurt doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club. De actie begint op 4 oktober en loopt tot eind november. Je vindt Splash op het industrieterrein naast de rotonde bij McDonalds.

Hoe gaat dat in de praktijk in z’n werk?

Wanneer de leden (of niet-leden, supporter mag ook) bij de wasstraat komen en aangeven dat ze meedoen aan ClubSupport, ontvangen ze een kaartje met een unieke code. Op de website van ClubSupport (www.supportdeclub.nl) kunnen ze de code invoeren en aangeven welke club ze steunen. Voor elke stem op een club doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club. Dat is het! Daarnaast is ‘live’ te zien hoeveel er voor de club is gespaard en hoeveel andere clubs inmiddels hebben gespaard.

Wij gaan de strijd aan!

Er doen 6 voetbalclubs mee aan deze actie. Splash Carwash heeft maar liefst

€ 6.000 beschikbaar gesteld aan deze clubs. Het is dus aan de leden van de clubs om te bepalen hoeveel er per club gespaard wordt en dus aan onszelf welk deel van die € 6000 naar ons komt. Als je zelf je auto wast stem dan daarna op Hulzense Boys maar moedig ook anderen in je omgeving aan om op Hulzense Boys te stemmen.

Laten we de competitie aangaan om de andere clubs te verslaan! Daarmee steunen we onze mooie vereniging Hulzense Boys.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor