Corona mededeling

Beste Hulzenaren,

Gisteravond hebben we in het bestuur de openstelling van de kantine de afgelopen periode geëvalueerd.

Aankomend weekend zal voor de meeste teams de beker en daarna de competitie weer beginnen, en daarmee zal het dus ook weer drukker worden op het sportpark. Daarom willen we een klemmend beroep op jullie doen om zowel in de kantine als op het terras een aantal belangrijke peilers voor een ieders gezondheid in acht te houden:
houd je aan de

  • 1,5 meter afstand!
  • er zijn alleen zitplaatsen!
  • niet schuiven met stoelen en tafels, die blijven op hun plek staan!

Zoals jullie allemaal weten hebben we op dit moment vanwege de geldende coronamaatregelen slechts een beperkt aantal zitplaatsen in de kantine. In overleg met Sion kunnen we op de zaterdag gebruik maken van hun ruimte voor een aantal extra zitplaatsen, waarvoor we hen zeer erkentelijk zijn.

Desondanks hebben we moeten besluiten dat we op de zaterdagen voorlopig alleen onze thuis spelende teams welkom kunnen heten om te blijven zitten in de kantine na jullie wedstrijd.
Ondanks dat we op deze manier een ieder periodiek de kans denken te kunnen geven op een zitplek in de kantine, kan het zijn dat alle zitplekken toch bezet zijn als je aankomt. In dat geval het verzoek om eventueel iets te bestellen en de kantine daarna via de aangegeven route te verlaten, en te wachten tot er een zitplek vrij komt.

Daarbij het verzoek aan een ieder om je bij een kantinebezoek te registreren. Dit geldt alleen als je in de kantine of op het terras wilt blijven zitten, mocht je alleen iets bestellen en afhalen is dit niet  noodzakelijk. Je gegevens blijven maximaal 14 dagen bewaard en worden alleen ter beschikking gesteld aan en op verzoek van de GGD.

We snappen dat dit niet de meest leuke boodschap is, maar desondanks rekenen we op jullie medewerking, zodat we de kantine open kunnen houden en op deze wijze deze rare periode in goede gezondheid door kunnen komen.

Bestuur v.v. Hulzense Boys

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor