Corona update

Allereerst hopen we dat het goed gaat met jullie zelf, en jullie naasten. Gezondheid is een groot goed in deze ingrijpende tijden.

Vanuit de KNVB ontvingen we eerder deze week het bericht dat de huidige maatregelen vanuit de overheid in verband met de uitbraak van het coronavirus in ieder geval t/m 6 april zullen duren, maar dat binnenkort zal worden bekeken in hoeverre de maatregelen voor o.a. de sportwereld verder verlengd worden. Ons sportpark en de kantine blijven dan ook in ieder geval tot nader bericht gesloten. We hebben vanavond als bestuur via een groepscall vergaderd, waarbij we het met name hebben gehad over de gevolgen van deze coronacrisis voor onze club. Behalve het sociale gemis, missen we hard gezegd op dit moment ook veel inkomsten, inkomsten die we eigenlijk helemaal niet kunnen missen. Zeker wanneer de maatregelen na 6 april verlengd zullen worden, waar we overigens, mocht dit noodzakelijk blijken, uiteraard volledig achter zullen staan. We zullen als vereniging proberen daar waar het kan een beroep te doen op KNVB, overheid en gemeente voor steun. Daarnaast hebben we besloten de contributie-inning door te laten gaan, zodat we onze club draaiende kunnen houden.

Wanneer de overheid en KNVB meer nieuws hebben over een eventuele verlenging van de maatregelen zullen we jullie hierover berichten. Volg in de tussentijd natuurlijk de dagelijkse challenges van Thomas op de sociale media, zodat we op die manier met elkaar in contact blijven. En laten we in deze tijd ook onze sponsoren niet vergeten. Indien mogelijk, denk ook aan hen wanneer je aankopen doet.

Tot slot, pas goed op jullie zelf en op elkaar!

Het bestuur

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor