CORONAREGELS Hulzense Boys

Voor alles geldt, gebruik je gezond verstand en houd je aan de algemeen geldende veiligheids- en hygiëneregels:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan, zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak; dit geldt voor iedereen.
  • Ben je 18 jaar of ouder? Houd je aan de 1,5 meter afstandregels (uitzondering tijdens het sporten).
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek van de sportlocatie
  • Schud geen handen

 

Gebruik kleedkamers
We willen spelers zoveel mogelijk de mogelijkheid geven om zich om te kleden. Voor de jeugd tot 18 jaar gelden daarvoor onderling geen afstandsrestricties. Vanaf 18 jaar en ouder geldt dat je buiten de sportactiviteiten om onderling en met jongere personen rekening dient te houden met de 1,5 meter afstand. Dit heeft ook invloed op het aantal personen van 18 jaar en ouder dat in een kleedkamer mag zijn. Op de kleedkamerdeur is aangegeven hoeveel personen van 18 jaar en ouder tegelijk in een kleedkamer mogen zitten, rekening houdend met de afstandsregels. Indien mogelijk proberen we bezoekende seniorenteams 2 kleedkamers toe te kennen, maar dit zal niet altijd lukken. In dat geval verzoeken we om na elkaar gebruik te maken van de kleedkamer.

Beperk zoveel mogelijk de tijd die wordt doorgebracht in de kleedkamers en zorg dat deze schoon en netjes worden achtergelaten. Gebruik van de kleedkamers is op basis van vrijwilligheid en op eigen risico. Het is op dit moment dus niet mogelijk dat ouders hun kind in de kleedkamer helpen met douchen of omkleden. Mocht uw kind dit nog niet zelfstandig kunnen, dan vragen we om dit na afloop van de wedstrijd of training thuis te doen.

Geen publiek op Smidserve
Vanwege de zorgwekkende landelijke besmettingscijfers heeft de overheid besloten dat grote groepen mensen niet meer bij elkaar kunnen komen gedurende in ieder geval de komende 3 weken. Bij trainingen en wedstrijden is daarom geen publiek toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun kind willen komen kijken of ouders die hun kind naar de sportaccommodatie brengen. Zij worden als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken naar de training/wedstrijd.

Alleen personen die een rol hebben bij de organisatie van wedstrijden en trainingen zijn welkom. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, wedstrijdsecretariaat, bestuursleden en/of (in geval van uitwedstrijden) chauffeurs van jeugdspelers. Gebleseerde spelers nemen geen deel aan de westrijd en hebben geen noodzakelijke rol bij het organiseren van de wedstrijden en zijn daarom niet welkom op de sportaccommodatie.

Uitwedstrijden
Bij uitwedstrijden van jeugdspelers (t/m O19) vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Het aantal rijdende ouders moet wel binnen het redelijke blijven. Het is dus niet de bedoeling dat elke speler door een ouder als chauffeur wordt begeleid.

Hierbij wel het dringende advies en verzoek om een mondkapje te dragen bij uitwedstrijden waarbij personen uit verschillende huishoudens van 13 jaar en ouder in één auto reizen.

Kantine en terras
De kantine is in ieder geval gesloten t/m 20 oktober. Er zal dus geen ranja na afloop van de training of wedstrijd zijn en in de rust van de wedstrijden is geen thee te verkrijgen.

Enkele aandachtspunten

Onlangs in het buitenland geweest?
Wanneer je onlangs in een oranje of rode regio bent geweest (check hier) verlangen we dat je de thuisquarantaine in acht neemt voordat je je weer op de club meldt.

Rookvrij sportpark
Op Sportpark Smidserve geldt een algeheel rookverbod. Roken is alleen toegestaan buiten de poort.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor