D&A Licht Beachtoernooi 2019

Wat was het een grandioze happening mensen! Alles was aanwezig tijdens deze 6e editie van het traditionele D&A Licht Beachtoernooi. De zon, sportiviteit, gezelligheid, strijd om de eerste plekken en zelfs rondvluchten met een helikopter waren dit jaar een prachtig onderdeel van deze 2019 editie. Bijna 100 teams hebben gestreden voor de prijzen en maar liefst 160 mensen hebben genoten van een rondvlucht over hun eigen huis, ons sportpark of over de Sallandse heuvelrug. Deze zonovergoten editie vinden wij als organisatie dan ook de mooiste tot nu toe.

Naast de warme zonnestralen en de muzikale omlijsting van Powerlight Muziek zijn uiteraard meer ingrediënten nodig voor een geslaagd weekend.

Ik wil dan ook graag met nadruk onze sponsoren en de vele vrijwilligers bedanken voor de trouwe steun en inzet! Hulde! We kunnen niet zonder!

Mooi om te zien dat zowel de groep sponsoren als de groep vrijwilligers, ieder jaar groeit, hierdoor is de organisatie in staat om telkens weer creatief te zijn en nieuwe elementen toe te voegen.

Zonder iemand te kort te doen, wil ik toch in het bijzonder Wilmar Nieuwenhuis bedanken voor zijn tomeloze inzet!
Wilmar is bekend en berucht van de ludieke loterij die wij ieder jaar organiseren. Hij is de drijvende kracht achter dit spektakel. Naar verluid, schijnt het bij hem nu alweer te kriebelen om ook volgend jaar weer verrassend voor de dag te komen. We zijn benieuwd!

Ook mijn medeorganisatoren bedank ik graag voor de vele uren inzet! Een gedreven en gezellige groep die menig verlof uur opneemt om alles met passie tot in de puntjes te regelen.

Via onderstaande link kunnen jullie nog een beetje nagenieten…..
(Filmpje is gemaakt door Amarins Piksen)

We hopen alle deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en sponsoren volgend jaar weer te zien!

Fijne vakantie en zonnige groet,

namens de organisatie D&A Licht Beachtoernooi,

Jodrik Piksen

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor