De Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app. Ga goed voorbereid van start!

Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een nieuwe Voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder een hoop leden van jouw vereniging.

In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Dit maakt het voor leden en fans van jouw vereniging allemaal een stuk leuker en gemakkelijker.

Zoals aangegeven, er komt een vernieuwde Voetbal.nl app. Maar daarnaast gaan voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

Voordat alle leden van jouw vereniging goed van start kunnen met zowel de vernieuwde Voetbal.nl app als de KNVB Wedstrijdzaken app, is het belangrijk dat je als vereniging een aantal zaken geregeld hebt. Welke voorbereidingen dien jij met je vereniging te treffen zodat je er zeker van bent dat alle leden van je club met zowel de nieuwe Voetbal.nl als de KNVB Wedstrijdzaken app kunnen werken?

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in

1. E-mailadressen vastleggen

Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-maildres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat bij alle leden het e-mailadres in Sportlink Club is geregistreerd waarmee hij of zij ook gebruik wil maken van de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app. Ontbreekt een emailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app en dat wil je uiteraard voorkomen.

Meer info

De KNVB Wedstrijdzaken app kun je al in de stores downloaden. De Voetbal.nl app is half juli beschikbaar. Neem alvast een kijkje op onze webpagina waar we alles over de app vertellen.

Je kunt je email adres doorgeven via de onderstaand formulier. Wij verwerken deze gegevens in Sportlink waarna je vervolgens kunt inloggen.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met sportieve Groet

Rob Stoelers
IT & Website

[ninja_forms id=24]

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor