Denny van Gaal komend seizoen trainer/coach tweede elftal

Na een seizoen bij Excelsior’31 actief te zijn geweest, keert Denny van Gaal (in bezit van UEFA B) komend seizoen terug bij Hulzense Boys. Hij wordt met ingang van seizoen 2021-2022 de nieuwe trainer van ons tweede elftal.

Door de goede kwaliteit van onze jeugdopleiding stromen er steeds meer jeugdspelers door naar de selectie elftallen. Het tweede elftal wordt daardoor een steeds belangrijkere schakel  voor de doorstroming van deze spelers. Het verder ontwikkelen, het bieden van zoveel mogelijk weerstand, het spelen op het hoogste niveau en waar mogelijk doorstroming naar het 1e elftal zijn enkele doelen van het 2e elftal.  Met de ervaring van Denny, zowel als (jeugd)trainer en als oud eerste elftal speler zijn wij er van overtuigd dat hij hierin de komende jaren een belangrijke rol kan spelen. Denny heeft de intentie uitgesproken om zich voor meerdere jaren aan onze vereniging te verbinden.

Ook bij onze jeugdteams zijn de meeste trainersposities voor het nieuwe jaar ingevuld. Hierover zullen wij jullie de komende tijd informeren.

Technische Commissie

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor