Drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Lieve mensen,

In een overvol clubgebouw vond afgelopen zaterdag de nieuwjaarsreceptie plaats.

Voorgaande aan de huldiging van onze jubilarissen werden de aanwezigen bijgepraat over actuele zaken.

Als gevolg van de wateroverlast staan onze kelders blank. Ook in Nois is dat het geval maar dankzij bemiddeling van Mark Veneman kunnen we met waterstofzuigers van Nemaco de situatie baas blijven.

Martijn Berger en Amanuel Isa zijn ook komend seizoen de trainers van onze heren 1. Zijn we erg blij mee en als we het instemmende applaus goed interpreteren de aanwezigen ook.

Roland Nijmeijer stopt einde seizoen als trainer van vrouwen 1. Jammer maar begrip voor zijn keuze. Met de andere trainers zijn nog gesprekken gaande.

Het scorebord werkte niet meer en is gedemonteerd. Er wordt nieuwe elektronica aangeschaft  die in de bestaande behuizing geplaatst wordt zodat we weer een aantal jaren vooruit kunnen.

De oproep in de afgelopen ALV om het bestuur te ondersteunen was niet aan dovemansoren gericht. Twee mensen willen een tijdje in het bestuur meelopen om te kijken of er een match is. Ook voor andere functies hebben zich een aantal mensen aangemeld. Fijn want we doen het met mekaar, veur mekaar.

Op 4 januari was er een voetbal/spelmorgen in de sporthal in de Kruidenwijk voor onze mini’s, de allerjongste pupillenteams. Maar liefst 60 kinderen hebben zich uitstekend vermaakt.

Op zaterdagmorgen was er het traditionele nieuwjaarsontbijt met aansluitend de bingo met maar liefst 100 deelnemers.
Voorafgaande aan de receptie was er nog een 7/7 toernooi voor senioren georganiseerd met zo’n 70 deelnemers.

Hulzense Boys bruist als nooit tevoren. We gaan richting 750 leden. We hebben een mooi clubgebouw, fijne kleedkamers en met 2 kunstgrasvelden mogen we ons, zeker in de huidige natte periode, gelukkig prijzen.

Tenslotte aandacht gevraagd voor het volgende. We hebben een rookvrij sportpark. Alcohol drinken we (met mate) in de kantine en op het terras en niet langs de lijn en in de kleedkamers.

Respect voor je teamgenoten, de tegenstander, de scheids, elkaars eigendommen en de spullen van de club is normaal.

Afspreken is (elkaar hierop) aanspreken. Afgesproken??!!

Jose Pennings en Edwin Oosterbroek van de AC maakten de opbrengst van de Grote Clubactie bekend. Een bedrag van maar liefst 4.092 euro. Bestemming activiteiten voor de club. JO13-1was het bestverkopende team met 280 loten waarvan Taha Kardas er maar liefst 100 voor zijn rekening nam. Hiervoor waren wat mooie n prijzen beschikbaar gesteld. Niet onvermeld mag blijven dat onze mini’s er samen 255 verkochten.

19 jubilarissen, samen goed voor 660 jaar lidmaatschap.

14×25 jaar/1x50jaar/2x60jaar en 2×70 jaar.

Peter Stiekema laat in de mail, waarin hij aangaf verhinderd te zijn, weten dat hij trots en dankbaar is dat hij 25 jaar lid is geweest van de mooiste club in Nederland. Hij woont al jaren in het Westen.
Ruben Verduin is door persoonlijke omstandigheden niet aanwezig.. Onze gedachten gaan uit naar deze twee en hun familie en hopen op een goede afloop. Ruben is voor de vergadering thuis gehuldigd.

 

Voor 25 jaar lidmaatschap waren er mooie woorden, bloemen en een speldje voor (in volstrekt onwillekeurige volgorde):

Maarten de Haan, Michel (Tete) Teterissa, Maikel Velt, Michiel (Miele) de Jonge, Niels de Jonge, Matthijs Stolmeijer, Rick Veurink, Gerwin Bronsvoort, Jeroen (Joene) Oosterhoff, Christiaan Heuver en de tweeling Mark en Tom Bouwhuis (familie van de voorzitter)

Bloemen, een speldje en drie kussen op de wang (met de voorzitter van de Spaanse voetbalbond is het immers niet goed afgelopen)  waren er voor Dirkje Bladder voor 50 jaar trouw aan Hulzense Boys.

Samen met Frits noabers van Smidserve. Trouwe supporter van wedstrijden 1e elftal (samen met Hennie R) en vaste bezoeker van de bingoavonden.

De gebroeders Dik en Tonnie (Toone) Kampman zijn 60 jaar lid.

Toone kennen we o.a. als producent van het meubilair buiten, scheidsrechter en de Duitse Lotto. Met de opbrengst schafte hij (vooral electrisch) gereedschap aan voor de club. Dik werd onlangs benoemd tot lid van Verdienste met een indrukwekkend CV. Supportersvereniging, kaartverkoop 1e elftal, organisator kaarten en “baas” van de klusploeg om maar eens wat te noemen.

70 jaar lid als opvolgers van hun helaas overleden voorgangers Jan Henk Stobbelaar, Rieks Brinkman en Anton van der Cozijne.

Jannes Stobbelaar.
In een grijs verleden zelf gevoetbald en leider van een succesvol veteranenteam. Tegenwoordig nog zeker 2x per week actief om de buitenboel op Smidserve spik en span te houden en dat doet hij bij voorkeur met gebruik van gemotoriseerde bladblazer en veegmachine. De blikjes en flesjes die hij uit de afvalbakken buiten verzamelt levert hij in bij de Jumbo en met de opbrengst koopt hij dan weer handgereedschap voor de klusploeg.

Henk Piksen.
Voormalig voorzitter van de supportersvereniging en bestuurslid. Jeugdleider geweest en initiator van de actie “ geld voor een nieuw dak”. Obligaties voor (deel) financiering voor een nieuw dak op de kantine.

Het was nog lang onrustig maar vooral heel gezellig.

Met dank aan de mensen achter de bar en de Activiteitencommissie.

En Ralph voor de foto’s.

Een geweldige aftrap (om in jargon te blijven) van een nieuw jaar. Wat ben ik trots dat ik voorzitter mag zijn van deze mooie vereniging.

Hou van jullie.

Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren