Een rolstoelbus voor Jip!

De afgelopen periode zijn er diverse inzamelingsacties geweest voor  de rolstoelbus voor Jip. Hier is in totaal 1585 euro voor opgehaald. Een heel mooi bedrag!

Zo is er gisteren bij de jaarlijkse popquiz van Herman Beltman een verloting geweest met leuke prijzen. Deze verloting was goed voor 420 euro. Op dit bedrag heeft John Mulder van Mulder Makelaardij aangevuld tot 920 euro. Een fantastisch gebaar, waar we John erg voor willen bedanken!

Ook is er een wedstrijdshirt van FC Twente-speler Hidde ter Avest met alle handtekeningen van zijn ploeggenoten geveild. Het shirt was populair onder de deelnemers en heeft een mooi bedrag van 225 euro opgeleverd.

De donaties uit de melkbus voor Jip zijn vandaag geteld. De melkbus die de hele week in onze kantine stond. Hier hebben donateurs 407,95 euro in gegooid. In totaal komt het opgehaalde bedrag  hiermee uit op 1585 euro.

We willen alle donateurs, vrijwilligers en initiatiefnemers Herman Beltman en Jessica Löwik ontzettend bedanken voor alles wat ze gedaan hebben. Ook bedanken we Wijn en Whisky Huis, Thuis bij Karin, Renata delicatesse, Cigo, Etos Heerdink, DA Fredriek, EP Nijverdal, Gulle Goedzak, Toi Toi, Lowik Meubelmakerij, AH Rob Loomans, Jumbo Kruidenwijk, Splash Carwash, De Tonne, Rima Klompen en Souvenirs voor het beschikbaar stellen van de prijzen voor de verloting.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor