Feest periodekampioenschap Hulzense Boys 1

Aanstaande zaterdag vieren we feest! Ons eerste elftal is namelijk kampioen van de tweede periode geworden. Na de overwinning in de laatste wedstrijd van de periode, tegen ZAC, was de kans op de winst al groot. Be Quick’28 kon in punten nog gelijk komen en in dat geval zou het doelsaldo het verschil gaan maken. Bij een 0-11 winst in Enter zou de periodetitel naar Zwolle gaan. Maar afgelopen dinsdag eindigde de wedstrijd tussen Enter Vooruit en Be Quick’28 in een 0-0 gelijkspel. Daarmee is Hulzense Boys definitief winnaar van de tweede periode. In 9 wedstrijden werd er maar liefst 7 keer gewonnen. Eenmaal eindigde een wedstrijd in eeSEOn gelijkspel en eenmaal werd er verloren. Dit leverde 22 punten en een doelsaldo van plus 17 op.
 
Aanstaande zaterdag gaan we het kampioenschap van de tweede periode vieren. Om 18:00 treedt zanger Nick Brinkhuis op in de kantine. In het verleden heeft hij bewezen garant te staan voor een groot feest. Ook zal de kantine langer open blijven, namelijk tot 20:30. Vooraf is er ook voldoende te beleven op ons sportpark. Zo speelt Vrouwen 1 de derby tegen Des. Ook bij het eerste elftal van de mannen een mooi affiche. Om 14:30 spelen zij in Zwolle tegen de sterke nummer 3 Be Quick’28.
Komt zaterdag allen om uw favoriete team aan te moedigen en daarna de winst van de tweede periode met z’n allen te vieren! Met mekaar, veur mekaar!
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor