Feestelijke seizoensafsluiting

Aanstaande zaterdag, 27 mei, staat voor veel teams de laatste competitiewedstrijd op het programma. Voor velen was het een prachtig en succesvol seizoen. Om dit seizoen af te sluiten is het zaterdag Pullen & Burgersdag. De bierglazen worden vervangen door bierpullen en vele hamburgers zullen goudbruin gebakken worden.

Om 18:00 zal zanger Leon Kruitbosch zorgen voor een groot feest. Na de wedstrijd van het eerste wordt afscheid genomen van spelers en begeleiding en zal de uitslag van de voetbaltoto van het eerste bekendgemaakt worden.

Voor ons eerste elftal staat er zaterdag nog veel op het spel. Afgelopen zaterdag speelde het team zich al heel knap veilig, maar het kan zelfs de periodetitel nog winnen. De mannen van Erik Zandstra moeten zelf winnen van DOS Kampen en hopen dat KHC gelijkspeelt of wint van Go Ahead Kampen. De Ultra’s hebben al aangegeven deze laatste competitiewedstrijd aan te grijpen voor een mooie sfeeractie. Kortom, het belooft een fantastische zaterdag te worden. Kom allen aanstaande zaterdag naar Sporpark Smidserve om onze mannen aan te moedigen en het seizoen feestelijk af te sluiten op de Pullen & Burgersdag!

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor