Gerwin Bronsvoort nieuwe Hoofd Jeugdopleiding

 

We zijn verheugd te melden dat Gerwin Bronsvoort de rol van Hoofd Jeugdopleiding binnen Hulzense Boys gaat bekleden. Na meerdere gesprekken is er van beide kanten een erg positief gevoel ontstaan voor een samenwerking. Met zijn technische achtergrond, ruime voetbalervaring en hart voor Hulzen konden we ons geen betere kandidaat wensen.

Gerwin is al jaren een bekend gezicht binnen Hulzense Boys. Als voetballer heeft hij lange tijd in ons 1e elftal gespeeld en hij is ook als jeugdtrainer actief geweest. Later volgde een succesvolle periode als Hoofd Jeugdopleiding, waarin hij maar liefst 13 seizoenen een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de Hulzense jeugdopleiding.

Na een tijd van afwezigheid is Gerwin afgelopen jaar samen met Jelmar Woudsma weer begonnen als trainer van de JO17-1 en ook komend seizoen zullen zij als trainersduo voor de groep staan van de JO19-1. Nu vond hij het dus ook tijd om daarnaast weer als HJO aan de slag te gaan.

Gerwin: “Een jeugdopleiding die behoefte heeft aan stabiliteit en progressie, nieuwe enthousiaste mensen binnen de TC en de openstaande functie van Hoofd Jeugd deden mij besluiten om, 10 jaar later, dezelfde functie per komend seizoen op te pakken.”

Wij zijn er trots op dat Gerwin deze belangrijke functie wil gaan vervullen en kijken erg uit naar een mooie samenwerking. Heel erg veel succes gewenst!

Namens de TC,
Jasper de Jong

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor