Bierproeverij 2016 met medewerking van INBEV (Hertog- Jan) groot succes!

Afgelopen vrijdag 8 januari is er voor de eerste keer een bierproeverij gehouden in ‘’dé huiskamer van Hulzen’’

Na binnenkomst in een kantine die was omgetoverd tot een gezellig huiskamer uit de jaren 80 kregen de deelnemers als eerste een lekker fris getapt pilsje van Hertog Jan.

Na deze start, werden er maar liefst negen speciaal bieren geproefd! Dit gebeurde na een korte en leuke uitleg van de bierkenner van INBEV.

Er werden naast de speciaal bieren ook hapjes geserveerd en de uiteraard ontbraken de nootjes ook niet op tafel.

Als afsluiting van de proeverij werd er nog een kleine quiz gehouden in de vorm van ‘petje op petje af’ maar dan in de gele en rode kaarten variant want we zijn natuurlijk een voetbal vereniging.

Er werden vragen gesteld over het brouwproces en de ingrediënten. De heer Hulsman ging er uiteindelijk vandoor met de prijs.

 Op deze avond was er tevens aandacht voor Jip, zoals waarschijnlijk wel bij de meeste bekend zijn er diverse acties op touw gezet om geld in te zamelen voor een rolstoelbus. De deelnemers van de proeverij konden o.a. geld doneren in de melkbus.

 De organisatie wil nogmaals INBEV bedanken voor het verzorgen van deze avond en uiteraard de overige vrijwilligers die ons hebben geholpen!

Voor een kleine impressie, zie onderstaande foto’s

bier1 bier2 bier3 bier4 bier5 bier6 bier7 bier8 bier9 bier10

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor