Geslaagde demo VTON

Afgelopen week is er op de club een demo georganiseerd voor jeugdtrainers waarin zij verdere uitleg hebben gekregen over het platform VTON. Binnen Hulzense Boys hebben alle trainers inmiddels toegang gekregen tot de app waarin zij zelf trainingen kunnen samenstellen, aan de hand van honderden verschillende oefenvormen. Ook kan er gekozen worden om een doorlopende leerlijn te volgen. Dit is een volledig trainingsschema voor het gehele seizoen op basis van verschillende voetbalthema’s. Alle oefenvormen zijn afgestemd op de leeftijd en leerbehoefte van de spelers.
Het gebruik van VTON draagt hiermee bij aan de gerichte opleiding van jeugdspelers en de kennisverbreding en ontwikkeling van onze trainers.

Naast een theorie-gedeelte is Carlo Keustermans (VTON) ook nog met de trainers het veld op gegaan, waar hij een demo-training heeft verzorgd met onze JO15-1. En dat ging ze goed af! Mooi om de vertaling van deze oefenvormen in de app ook daadwerkelijk op het veld terug te zien.

Al met al een zeer geslaagde avond!
Gedurende het seizoen zullen er meer van dit soort trainers bijeenkomsten georganiseerd worden, met als doel om verder te investeren in de kwaliteit van onze trainers en jeugdopleiding.

Graag zien we alle trainers hier dan ook terug! Suggesties zijn welkom.

Sportieve groet,
De Technische Commissie

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren