Geslaagde wijnproeverij businessclub Hulzens Goud

De afgelopen vrijdagavond 4 april j.l. door Hulzense Boys gehouden sponsoravond voor Businessclub Hulzens Goud kan als zeer geslaagd en gezellig worden betiteld.

De aftrap werd gedaan door onze voorzitter die in zijn welkomstwoord duidelijk aangaf dat voetbal in onze huidige maatschappij ongelooflijk veel personen in beweging krijgt. Niet alleen spelers maar ook supporters, ouders, oud spelers en vrijwilligers. Echter geen voetbal zonder sponsoren! Het voetbal heeft sponsoren nodig om een vereniging leefbaar te houden en alle spelers maximaal te kunnen begeleiden. Onze vereniging zorgt dan weer dat uw bedrijf op een sportieve manier gezien wordt wat niet onbelangrijk is in tijden dat men bedrijven graag gelinkt ziet aan gezonde en sportieve instellingen.

De avond werd vervolgd door een wijnproeverij gehouden door Martijn Alberts van Wijn en Whiskyhuis Nijverdal en voorzien van heerlijke hapjes door Driever partyservice en catering uit Nijverdal.

Kortom een zeer geslaagde avond en voor herhaling vatbaar!

Heeft u ook interesse om aan te sluiten bij businessclub Hulzens Goud kijkt u dan elders op de site voor meer informatie of neem contact op met Carl Excel 06-10477309 of Karin van Boxtel 06-22026452.

Kijk voor foto’s in ons fotoalbum

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor