Grote Club Actie

banner-grote-clubactie
Aanstaande zaterdag (13 september) start de Grote Club Actie, ook wel “De Grote Verwezenlijk De Dromen Van Jullie Vereniging Actie.”
Het doel van deze actie is om zoveel mogelijk loten te verkopen a 3 euro per stuk waarvan de opbrengst voor een groot deel naar de clubkas gaat.
Door loten te verkopen help je mee om een aantal wensen van de Vereniging te vervullen (o.a. aanschaf materialen, onderhoud van de kantine e.d.) en maak je zelf ook nog eens kans op een mooie prijs.
De hoofdprijs is € 100.000 euro maar voor de verkopers van de loten zijn er ook leuke aanbiedingen.
Kortom, een super coole actie waar jij als lid van de Hulzense Boys een grote bijdrage aan kunt leveren. De lotenboekjes worden verdeeld via de leider van je team. Ieder lid krijgt een boekje, als je er meer nodig hebt omdat je een steengoede verkoper bent, kan je er meer krijgen.
Je hoeft niet met geld over straat, want de betaling gaat per bank. Gemakkelijk toch!!! Voor diegene die de meeste loten verkoopt ligt een mooi prijzenpakket te wachten. Dit wordt aangeboden door www.horloge.com.
De leiders kunnen de loten ophalen op donderdag en vrijdag 11 en 12 september van 18.30 – 20.00 uur in de kantine en zaterdag van 8.30 – 11 uur.
Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking en heel veel succes gewenst!!
Het bestuur.
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor