Actie team Renzo tijdens KiKa Husseltoernooi

Tijdens het KiKa Husseltoernooi is er gelegenheid om een mooie snoeppot met Hulzen-logo te kopen voor slechts € 6,= en daarmee Team Renzo te sponsoren bij hun deelname aan de Giro di Kika. Giro di KiKa koppelt de sfeer van de Giro d’Italia aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker. De deelnemers fietsen 995 km fietsen in 6 dagen door Toscane en Umbrië voor kinderen met kanker.

Waarom team Renzo?
Renzo is de zoon van Gerrit Reuvekamp, zoon van Henny Reuvekamp en tevens oud-lid van Hulzense Boys. In 2005 werd bij Renzo de verschrikkelijke diagnose AML, Acute Myeloïde Leukemie, vastgesteld. Een agressieve en moeilijk te behandelen vorm van kinderkanker. Na een ingrijpend jaar van zware kuren en leven tussen hoop en vrees, is Renzo helaas op 19-2-2006 op 3-jarige leeftijd overleden. In zijn herinnering zet Team Renzo zich in voor KiKa.
Met de diagnose kanker sterft nu nog 1 op de 4 kinderen. Dit kan en moet beter! KiKa streeft naar 95 % genezingskans. Om dit te kunnen realiseren is heel veel geld nodig. KiKa gebruikt het geld voor wetenschappelijk onderzoek naar vriendelijker behandelmethoden en medicijnen voor kinderen met kanker. Via de gezamenlijke hobby fietsen, wil Team Renzo via deelname aan de Giro di KiKa proberen zoveel mogelijk geld hiervoor in te zamelen.

STEUN TEAM RENZO EN KIKA!!! HELP ZE VAN DIE SNOEPPOTTEN AF!!!