Dirkje en Henk Dank je wel !!

Tijdens de laatste ledenvergadering hebben we als supportersvereniging en als bestuur afscheid genomen van Dirkje Bladder als bestuurslid. Dirkje had al langere tijd geleden besloten om op haar 65e te stoppen met haar werkzaamheden voor de supportersvereniging. Dirkje was jarenlang samen met Henny Reuvenkamp het vrouwelijke gezicht van het bestuur. Henny is al langer geleden gestopt en Dirkje moest zich staande houden tussen de mannen van het bestuur. Dat is haar zeker gelukt en zij stond haar mannetje, altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken en te helpen daar waar nodig was. Wat velen niet weten op de vrijdag van de Bingo avonden was het verplicht winkelen voor haar. Boodschappenmandjes en partymix pakketten werden door haar ingeslagen en in elkaar gezet..

Henk Manenschijn heeft ook al langere tijd geleden besloten te stoppen met de functie van penningmeester. Als penningmeester had hij zaakjes altijd prima voor elkaar. En mede door zijn inzet hebben we mooie dingen voor de club kunnen doen. De taken van penningmeester heeft hij over gedragen aan Andre Geut.

Binnen Hulzense Boys heeft Henk meerdere functies , barmedewerker, loten verkoper koffie schenken in de rust, lid van de schoonmaakploeg en chauffeur bij uitwedstrijden.

Henk blijft nog wel bestuurslid van de supportersvereniging en zo blijft hij betrokken bij het wel en wee van onze vereniging.

Naast bestuurslid en vaste supporter van ons eerste team hebben Dirkje en Henk nog een gezamenlijke interesse. Ze mogen graag een fietstocht maken in de omgeving en daarom hebben wij als dank beide een bon Happen en Trappen geschonken.

Dit cadeau is tevens een dank je wel voor Frits en Klaske.

Bestuur supportersvereniging