Businessclub Hulzens Goud

Hulzens-Goud2 Hulzens-Goud_0008_De-Jong-&-Laan Hulzens-Goud_0000_MetalHulzens-Goud_0007_Splash-Carwash  Hulzens-Goud_0005_Mulder-makelaardij Hulzens-Goud_0001_Aktief-Overijssel Hulzens-Goud_0003_Ter-Braak-WillemsenEkelenkamp Sponsors_0021_Nijveld Sponsors_0020_Toyota-konijnenbeltBerendschot Fysio_logo_web_kleinReflexPromotionsKamphuisTS  

Businessclub Hulzens Goud

Het doel is om deze groep de komende jaren door te laten groeien naar 20 tot maximaal 25 bedrijven. Bedrijven die voor een vast bedrag van 750 euro per jaar ervoor zorgen dat Hulzense Boys een brede en solide financiële basis heeft. De insteek bij het oprichten van Hulzens Goud is dat we op een informele wijze een werkend platform willen bieden voor een relatief kleine club leden om te netwerken. Leden kunnen elkaar op deze wijze treffen in een vriendelijke- en sportieve omgeving waarin alledaagse zaken besproken kunnen worden. Wij geloven sterk in een gezamenlijk belang, u als (toekomstig) lid krijgt hier uiteraard iets voor terug. Wij bieden:

  • Vermelding van uw naam en/of uw bedrijfslogo op de businessclubzuil bij de entree van Sportpark Smidserve.
  • Een sponsorbord op prominente plek langs het hoofdveld.
  • Een actieve link op onze website www.hulzensboys.nl.
  • Een special/interview/advertorial in ons clubblad.
  • Tweewekelijks ontvangt u de Hulzens Goud-digitale nieuwsbrief waarin u wordt uitgenodigd de thuiswedstrijden van het eerste elftal te bezoeken en waarin u op de hoogte wordt gehouden van de laatste stand van zaken. Het bezoek aan de thuiswedstrijden is uiteraard gratis en vrijblijvend.
  • Verder bieden wij u tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten. U kunt hier zelf een invulling aan geven. Wij denken hierin uiteraard graag met u mee.

Wij stellen ons als Hulzense Boys het doel om per jaar twee activiteiten te organiseren. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan het uitnodigen van een gastspreker met vanzelfsprekend de daarop volgende netwerkborrel. Ook “aangeklede” thuiswedstrijden tegen aansprekende tegenstanders zullen op het programma staan. Ook denken wij graag met u mee wanneer u bijvoorbeeld een bezoek van de businessclubleden aan uw bedrijf wilt organiseren. Wij proberen in dat geval de leden te benaderen en ervoor te zorgen dat er voor een dergelijke activiteit voldoende animo is. Graag verwelkomen wij u als nieuw lid van Hulzens Goud! Voor vragen kunt u contact opnemen met: Carl Exel: 06 – 10477309

BewarenBewaren