Hulzense Boys heeft technische staf voor volgend seizoen rond

Afgelopen zaterdag speelde de eerste selectie van Hulzense Boys de laatste wedstrijd van het seizoen. Na afloop van de wedstrijd werd er afscheid genomen van assistent-trainer Erwin Vonderman en fysiotherapeut Lars Hoekman. Achter de schermen is de club bezig geweest met opvolgers en we zijn blij te kunnen melden dat de technische staf voor volgend seizoen rond is.

Zo zal Wim Hessing vanaf volgend seizoen hoofdtrainer Bram Freie assisteren. Wim heeft als speler ondermeer bij Heracles Almelo gespeeld en is geen onbekende binnen onze club. Zo heeft Wim enkele seizoenen geleden onze jeugdteams en het derde elftal van oefenstof voorzien. Tegenwoordig is hij nog veel op Sportpark Smidserve te vinden. Zijn zoons Jay en Dean voetballen in de jeugd en af en toe staat Wim nog op het veld om een training te begeleiden.

Naast Wim Hessing zal ook Gregor van der Zande worden toegevoegd aan de technische staf. Gregor is jarenlang aanvoerder van ons eerste elftal geweest en is sinds dit seizoen gestopt met voetballen. Gregor zal 1 avond in de week aanwezig zijn om met name individuele training te geven.

Tot slot zal ook Henri Enserink toegevoegd worden aan het begeleidingsteam. Ook Henri heeft jarenlang in ons eerste elftal gespeeld. Dit jaar kon de club al regelmatig een beroep op hem doen als er spelers verzorgd moesten worden. Ook had hij als fysiotherapeut regelmatig contact met Jeroen en Lars. Volgend seizoen zal Henri samen met Jeroen de verzorging op zich nemen.

Hulzense Boys is blij om de staf voor het seizoen 2018-2019 daarmee rond te hebben en wenst alle heren veel succes en plezier bij onze club.

Laat wat van je horen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.