Nieuwe sponsoren v.v. Hulzense Boys

De oplettende kijker heeft ze al zien hangen: de borden van onze drie nieuwe sponsoren. Per december 2018 zijn Goossen Te Pas Bouw B.V. (vestigingen in Almelo en Enschede), ISIS Smikkelshop uit Nijverdal en Chinees restaurant Dynasty uit Nijverdal verbonden aan v.v. Hulzense Boys als bordsponsor. Hun borden zullen de komende drie jaar op ons sportpark te zien zijn. Hulzense Boys is blij met de nieuwe aanwinsten en ziet een mooie samenwerking tegemoet.

Daarnaast mag onze vereniging in het nieuwe jaar de Jumbo Kruidenwijk en Nijverdal Exposure verwelkomen als Business Sponsoren. Beiden zullen de komende drie jaar, drie borden gaan sponsoren. Jumbo Kruidenwijk zal tevens de nieuwe shirtsponsor worden van onze Dames 1. Hartelijk welkom bij onze vereniging! De borden zullen binnenkort te bewonderen zijn op Smidserve.

Tot slot nog meer heugelijk nieuws voor onze club in het nieuwe jaar. De Nijverhal uit Nijverdal sponsort onze vereniging met een eigen opslagbox. Hier zullen onder andere spullen voor ons Beachtoernooi in kunnen worden opgeslagen. Binnenkort zullen er twee borden van De Nijverhal langs het hoofdveld worden geplaatst en twee borden bij de entreezijde van de parkeerplaats.

Dank aan alle sponsoren voor een vliegende start van het nieuwe jaar!

Drukkerij Ponsteen en Univé Nijverdal hebben na jarenlange steun aan onze club hun sponsoring opgezegd. We willen hen allebei bedanken voor de prettige samenwerking en sponsorsteun de afgelopen jaren.