Nieuwe sponsoren voor Hulzense Boys

Nieuwe sponsoren voor Hulzense Boys

De sponsorcommissie is er in geslaagd om een aantal bedrijven te vinden die zich aan Hulzense Boys willen verbinden. Deze bedrijven zullen we de komende tijd in meerdere berichten aan u voorstellen. De sponsorcommissie is dankbaar dat deze bedrijven in zee zijn gegaan met de vereniging en kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.
Pennings-Dales Travel Counseller

Pennings-Dales Travel Counseller is een zelfstandige en onafhankelijke onderneming van José Pennings-Dales. Zij helpt u met het vinden van een perfecte vakantie en u te ontzorgen van de vakantie-zoek-stress. Of het nu een stedentrip is, een vliegvakantie naar de zon, een autovakantie, een safari door Afrika of een wintersportvakantie, niets is haar te gek. Door haar jarenlange ervaring als reisbureaumedewerker weet ze wat belangrijk is en kan ze de juiste reismatch vinden, zodat u kunt ontdekken, ervaren en vooral genieten. Neem voor inspiratie of informatie eens een kijkje op www.travelcounsellors.nl/jose.pennings. Met een reclamebord lang het hoofdveld heeft Pennings-Dales Travel Counseller zich voor minimaal 3 jaar aan Hulzense Boys verbonden.

 

 

Stobbelaar Zonwering

Stobbelaar Zonwering is een onderneming van Ard Stobbelaar. Zoekt u een leverancier voor zonwering, dan bent u hier aan het goede adres. Ze geven graag een goed advies over de hoogwaardige producten en systemen die ze leveren. Daarnaast kunt u enkel de producten kopen, laten monteren of onderhoud laten plegen. Voor inspiratie of informatie kunt u terecht op www.stobbelaarzonwering.nl. Het reclamebord van Stobbelaar Zonwering is de komende 3 jaar langs het hoofdveld te bewonderen.

 

Laat wat van je horen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.