Nieuwe sponsoren

De sponsorcommissie van Hulzense Boys is blij te kunnen melden dat er weer 3 sponsoren bereid zijn zich aan Hulzense Boys te verbinden. Het gaat om D&A Licht, A4 Bouw en Kolkman Business Administration

D&A Licht
D&A licht is het bedrijf van René Averesch en zijn compagnon Tom Duijn. De lichtadviseurs van D&A Licht hebben licht in het DNA zitten. Samen met de klant maakt dit bedrijf een lichtplan wat aansluit bij de persoonlijke wensen en gewenste ambiance van de klant én voldoet aan de wet- en regelgeving. Daarbij wordt budget, de functie van de ruimte en het energieverbruik niet uit het oog verloren.
D&A licht zorgt voor een professioneel lichtplan met een persoonlijk tintje. Met een unieke lichtbeleving als resultaat, die de verwachtingen van de klant misschien wel overtreft! Neem voor inspiratie of informatie eens een kijkje op www.dalicht.nl. De naam van D&A Licht zal minimaal de komende 3 jaar op de shirts van de 35+ teams staan.

A4 Bouw
A4 Bouw is de onderneming van voormalig eerste elftalspeler Arjen Welleweerd. A4 Bouw is een onderneming die zich bezig houdt met bouwadvies, bouwbegeleiding en realisatie. Voor meer informatie, bekijk de website www.a4bouwenadvies.nl.

Kolkman Business Administration
Kolkman Business Administration is een onderneming gevestigd in Almelo. Deze professionele organisatie weet wat er speelt binnen een onderneming en kan zodoende advies op maat geven. Dit op het gebied van financiële rapportages, belastingadvies, bedrijfsadvisering, bedrijfsovernames en personeel & salarissen. Een hoge kwaliteitsstandaard en een schat aan kennis en ervaring vormen de basis van denken en handelen. De adviseurs hebben ruime ervaring in alle branches en bedrijfstakken, waardoor ze binnen de wettelijke en fiscale grenzen kunnen streven naar een optimaal resultaat. De betrokkenheid van het bedrijf uit zich in persoonlijk contact, een proactieve houding, service en flexibiliteit. Voor meer informatie, neem eens een kijkje op de website www.kolkman-nl.com. Het reclamebord van Kolkman Business Administration zal voor minimaal 3 jaar langs ons hoofdveld te bewonderen zijn.

 

De sponsorcommissie is dankbaar dat deze bedrijven in zee zijn gegaan met de vereniging en kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.