Samen bouwen aan gezelligheid

Beste geïnteresseerde,

Graag geven we na de eerdere bekendmaking van de resultaten uit de enquête, u via deze weg de volgende update over project ‘Samen bouwen aan gezelligheid’.

Inmiddels zijn de eerste stappen voor de financiering van dit project gezet, mede dankzij een substantiële bijdrage van de Supportersvereniging waar we heel blij mee zijn. Hiermee is er voldoende financiële basis om het project van start te laten gaan. Goed nieuws dus! De komende periode zal worden gebruikt om de haalbaarheid van de ideeën tegen het beschikbare budget af te zetten. Wanneer het budget toereikend blijkt te zijn, zal de verbouwing rond juli/augustus dit jaar gaan plaatsvinden waarbij er wordt geprobeerd om de werkzaamheden zoveel mogelijk in eigen beheer en met behulp van sponsors/vrijwilligers uit te voeren. Vanzelfsprekend worden de verschillende gebruikers van de kantine bij de verdere besluitvorming en planning betrokken.

In de resultaten van de enquête was al te zien dat de voorkeur van de meerderheid uitgaat naar een authentieke en/of industriële inrichting. Het projectteam zal zich de komende periode laten adviseren over de mogelijkheden om hier een goede balans tussen te vinden. Het streven is om de sfeer en beleving van een supportershome te creëren, maar het ook op de behoefte van de andere gebruikers aan te laten sluiten.

Degenen die in de enquête hebben aangegeven een bijdrage in welke vorm dan ook te willen leveren, ontvangen hierover in maart/april bericht. Mocht u de enquête hebben gemist en bij het lezen van dit bericht ook geïnteresseerd zijn in het leveren van een financiële bijdrage of sponsoring in welke vorm dan ook, dan horen wij dit graag van u. Alle beetjes helpen om van dit project een groot succes te maken!

Met vriendelijke groet,

Projectgroep ‘Samen bouwen aan gezelligheid’

Herman Stiekema, Maikel Groters, Edwin Oosterbroek, Annet Roetgerink, André Geut, Jodrik Piksen, Ralph Thorsen

Laat wat van je horen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.