VR Concepts stelt videoapparatuur beschikbaar

Zaterdag 27 oktober voorafgaand aan de wedstrijd van Hulzense Boys 1 stond onze sponsor VR-concepts in de spotlights.
VR-ccncepts heeft onlangs videoapparatuur en een Go-Pro camera ter beschikking gesteld een onze vereniging. Met die apparatuur kunnen videoanalyses van trainingen en wedstrijden worden gemaakt en worden samenvattingen gemaakt die op de site van Hulzense Boys terug zijn te kijken.

          klik hier voor de videobeelden

VR-concepts is het bedrijf van Menno en Sander Kamphuis. Jongens van onze club! Het is een startup die Virtual Reality toegankelijk maakt voor bedrijven. Naast VR-toepassingen gericht op het bedrijfsleven (productie van bedrijfsfilms en bedrijfsprocessen in beeld brengen) ontwikkelt VR-concepts een kant en klare applicatie voor zorginstellingen. 
Deze instellingen kunnen de applicatie gebruiken om bepaalde situaties die mensen moeilijk vinden te simuleren en daarmee mensen te coachen in hun gedrag. Denk hierbij aan: pleinvrees, reizen met het openbaar vervoer en bijvoorbeeld dagelijkse handelingen zoals boodschappen doen. Het wordt ook ingezet om kinderen weerbaarder te maken in pestsituaties.
Omdat Menno en Sander zelf met hun teams op het voetbalveld stonden werden ze vertegenwoordigd door hun vader; Gert Kamphuis.
Meer weten over VR-concepts?