Heracles Almelo – Willem II met Hulzense Boys als club van de week

IMG_3809IMG_3852Vrijdag 30 November was het zover. Hulzense Boys was club van de week bij Heracles Almelo. Met 43 man verzamelden wij ons bij Hulzense Boys, ook waren er 12 rijdende ouders aanwezig om iedereen te vervoeren richting het stadion. Om 18:45 vingen de mensen van Heracles ons op bij het stadion. Senne Kamp kreeg als pupil van de week een rondleiding door het stadion en de overige spelers werden bijgepraat over hoe de avond er ging uitzien.

Iedereen was onder de indruk van het nieuwe stadion, de ”tempel” uit het oosten is zeer mooi geworden. Na de nodige informatie gingen we onze plaatsen opzoeken, mooie plekken dicht op het veld en vlakbij het fanatieke vak! IMG_3796

Vlak voor de opkomst van de spelers moesten alle jongens zich opstellen. Alle C-spelers moesten met kleine vlaggen zwaaien. De B-spelers gingen naar de middenstip om daar met het middencirkeldoek te wapperen en als laatste gingen de A-spelers met hele grote vlaggen zich verdelen over het veld. Bij de opkomst liep Senne Kamp van de F3 met de scheidsrechter het veld op, hij            mocht de wedstrijdbal pakken en tevens de toss verrichten met de beide aanvoerders.
IMG_3773
Tijdens de wedstrijd waren onze C spelers de ballenjongens, ze hebben hun taken goed voltooid. Alleen waren de meningen daar over verdeeld, Willem II trainer Jurgen Streppel was van mening dat deze spelers van Hulzense Boys vakantie aan het vieren waren langs de lijn. De jongens waren in ieder geval wel zeer tevreden met de 3 punten zoals je kunt zien op één van de foto….
Al met al een top dag. Als club bijdragen aan de opkomst, een goed verloop van de wedstrijd en de 2-1 overwinning van Heracles Almelo.
Heracles Almelo bedankt!
IMG_3806 IMG_3781 IMG_3794 IMG_3769IMG_3787 IMG_3791 IMG_3851 IMG_3853
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor