Hoofdtrainer Erik Zandstra vertrekt aan einde seizoen

Hoofdtrainer Erik Zandstra en Hulzense Boys gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. De ambitieuze hoofdtrainer uit Borne is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen bij onze mooie club. Ondanks het feit dat spelers, staf en Erik zelf erg tevreden zijn met elkaar heeft Erik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en een volgende stap in zijn carrière te zetten. Waar dat zal zijn zal binnenkort duidelijk worden. 

Hulzense Boys en Erik presteerden vorig seizoen boven verwachting goed, door op een geweldige manier te promoveren naar de eerste klasse. In 3 fantastische wedstrijden, met een ware thriller in de finale tegen Batavia’90, werd via de nacompetitie promotie afgedwongen. Dit seizoen begon de ploeg, ondanks prima voetbal, stroef aan het seizoen en moest het wennen aan de eerste klasse. De laatste weken worden er goede resultaten behaald en dat biedt vertrouwen voor de tweede seizoenshelft.

Erik, spelers en staf hebben uitgesproken om met dezelfde inzet en plezier er alles aan te doen om ook volgend seizoen in de eerste klasse te spelen. Ondanks dat we het jammer vinden dat hij vertrekt  gunnen wij Erik deze nieuwe uitdaging en stap in zijn carrière. We hebben Erik leren kennen als een sociale, gedreven en zeer kundige trainer en wensen hem veel succes en plezier toe bij zijn nieuwe club en in de rest van zijn carrière.

De Technische Commissie gaat op zoek naar een hoofdtrainer voor volgend seizoen. Zodra daar meer over bekend is zullen wij dit communiceren.

TC Hulzense Boys

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren