Hulzense Boys 1 en Herman Beltman winnen sportverkiezing

 

Het eerste elftal van onze voetbalvereniging en vrijwilliger Herman Beltman zijn afgelopen zaterdag in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Hellendoorn. Eerder meldden wij op deze website al dat beiden genomineerd waren, maar zaterdag bleek dat zowel ons vlaggenschip als Herman de winnaars waren.

Het eerste elftal van de vereniging, waar Herman ook nog eens deel van uitmaakt, werd tijdens de gezellige verkiezingsavond uitgeroepen tot sportploeg van het jaar. Het team kreeg deze prijs voor de promotie naar de eerste klasse. Een unicum in de geschiedenis en een extra knappe prestatie gezien het feit dat bijna alle clubs in deze klasse hun spelers betalen en Hulzense Boys niet.

Herman Beltman kreeg de prijs voor sportvrijwilliger van het jaar. Zoals velen binnen onze vereniging wel weten is Herman als vrijwilliger zeer actief binnen onze vereniging. Zo is hij onder andere (assistent) scheidsrechter, organisator van pub- en popquizzen en barman bij Hulzense Boys. Daarnaast is hij ook bij andere verenigingen actief als scheidsrechter en organisator van quizzen.

Al met al dus een geweldige avond voor Hulzense Boys en een fraaie beloning voor beiden. Twee winnaars in Nederlands sportgemeente van het jaar 2016! Een prestatie waar we met z’n allen trots op kunnen zijn!

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor