Hulzense Boys biedt talentvolle A-spelers platform om te ‘rijpen’.

Hulzense Boys, met haar 1e elftal spelend in de 2e klasse van het zaterdagvoetbal, beschikt over een groep zeer talentvolle A-jeugd spelers. De vereniging streeft er naar om deze spelers op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen. Vanuit het oogpunt van talentontwikkeling heeft Hulzense Boys daarom het initiatief genomen deze spelers, aangevuld met talentvolle spelers uit de B-jeugd en spelers onder de 21 jaar uit het 1e- en 2e- seniorenteam, elke maand een wedstrijd te bieden die hen in staat stelt zich onder grote weerstand verder te ontwikkelen. Doelstelling daarbij is de stap naar het 1e elftal van Hulzense Boys te vergemakkelijken en wellicht zelfs te bespoedigen.

Na tegen Schalkhaar en Excelsior ’31 al zeer succesvol te zijn geweest, staat op dinsdag 4 november a.s. de volgende uitdaging op het programma. FC Twente B1 is dan te gast bij Hulzense Boys (aanvang 19.15 uur, locatie sportpark Smidserve, toegang is vrij).
Ook onder andere Be Quick ‘28, Go Ahead Eagles, Rohda Raalte en PEC Zwolle zullen dit seizoen als sparringpartner fungeren.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor