Hulzense Boys blijft bovenin meedraaien

Hulzense Boys won zaterdag met 4-1 van het tegenvallende Drienerlo. Met weer drie punten op zak blijft het meedraaien bovenin de competitie. Het is vanaf nu ook veilig voor nacompetitie.

‘’De eerste helft was redelijk gelijk op. Al was Hulsen iets meer in de aanval dan Drienerlo. Van beide kanten werd er slordig gespeeld. Het was een wedstrijd die op het middenveld beslist werd. Het duurde ook vrij lang voordat het eerste doelpunt viel,’’ vatte Hulzense Boys verslaggever Hennie Bergman de wedstrijd samen.

Jeff Bovelander nam seconden voor rust zijn ploeg bij de hand en maakte de openingstreffer vanuit een hoekschop van Marcel van Gaal. Hij kopte de bal perfect binnen. De tweede helft was vijf minuten oud toen Drienerlo aanvoerder Stijn de Vrijer de bal op een gunstige positie had. In plaats van over te spelen schoot hij de bal in de bovenhoek. Voor de Hulzense Boys-goalie geen grijpen aan.