Hulzense Boys boekt een verdiende zege op OZC

Zaterdag 28 februari. Vandaag staat de uitwedstrijd tegen OZC op het programma. Bij aankomst op het sportpark staat er, verrassend, veel wind. Ook is het veld vrij zompig en dus glad. Dat is terug te zien in het spel: veel lange ballen en duels. In de 10e minuut is daar de 0-1. Uit een prima corner kopt Gregor van der Zande de bal in het doel. In de 27e minuut gebeurt dit opnieuw. Gregor van der Zande kopt de bal uit een corner het doel in. Dit keer kopt hij de bal in de kruising: 0-2. Hulsen heeft genoeg mogelijkheden om de score te verhogen maar is niet secuur in de afronding. OZC is een keer gevaarlijk uit een vrije trap rond de zestien. Maar de bal gaat naast. De ruststand is dan ook 0-2.

In de tweede helft dringt OZC iets meer aan. Hulsen blijft echter goed verdedigen en geeft weinig tot geen kansen weg. In de omschakeling blijft Hulsen gevaarlijk maar opnieuw is de afronding niet goed. Kans op kans wordt om zeep geholpen. Met iets meer scherpte valt de uitslag hoger uit, nu blijft de ruststand ook de eindstand. Over de hele wedstrijd gezien is dit dik verdiend.

Volgende week staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Dit keer is ASC de tegenstander.