Hulzense Boys dinsdag 14 juni thuis in de halve finale tegen Unicum

In tegenstelling tot wat eerder in diverse media te lezen was, speelt Hulzense Boys komende dinsdag 14 juni thuis tegen Unicum uit Lelystad.
De eerste horde richting een plaats in de 1e klasse werd afgelopen zaterdag in Veenendaal tegen De Merino’s genomen. Na een schijnbaar kansloze achterstand van 2-0 in de 85e minuut was er sprake van een regelrechte wederopstanding. Nadat Devin Poorterman in de 89e minuut met een keiharde kopbal de aansluitingstreffer maakte zorgde Sander Kamphuis na goed doorzetten in blessuretijd voor de niet meer verwachte gelijkmaker. Hierdoor was een verlenging noodzakelijk. In deze verlenging bleek dat er bij De Merino’s duidelijk wat geknakt was. Na treffers van Thomas Nijkamp (2-3) en Richard Wolters (2-4) was de overwinning voor Hulzense Boys een feit en kan het zich opmaken voor de halve finale, dinsdag thuis tegen Unicum dat Be Quick ’28 met 1-2 versloeg.
De wedstrijd op sportpark Smidserve begint om 20.00 uur.